top of page

Bröllop

Ska ni gifta er? Hos oss kan du hyra studion för själva vigseln, bröllopsfesten eller både och. Låter det intressant? Kontakta oss direkt!

saeed-sarshar-JZB-sebrKa4-unsplash.jpg

Gift er hos oss

På er viktiga dag vill vi att allt ska kännas på topp, så ni kan njuta av dagen. Hyr vår vackra lokal och skräddarsy efter era behov och önskningar. Hos oss finns flera alternativ. Scrolla vidare för att se vilka möjligheter vi erbjuder.

BRÖLLOPSFEST & VIGSEL HOS OSS

I vår vackra miljö kan ni ta era mål och visioner till nästa nivå. Välkommen hem till oss för er nästa konferens!

Paket #1

Bröllop: All inclusive!

Det här är upplägget för er som vill anordna hela ert bröllop hos oss. Vår otroliga lokal på 200 kvadrat finns plats för upp till 100 + gäster. Men är ni inte så många går det såklart lika bra. I närliggande lokal finns möjlighet att hålla brudskål, dansa och hålla vigsel om det skulle önskas. Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga med allt ni önskar för er dag och att känslan ni får när ni kliver innan för dörrarna är vad ni letar efter.

Tillsammans med studions bröllopsplanerare Annika diskuterar ni alla era önskemål för att göra er dag till exakt vad ni ser framför er. Med nära samarbete med restaurang Lilla Spinneriet erbjuds catering. Vi kan också hjälpa till med fotograf, blommor och allt annat som hör dagen till. Bara berätta vad ni drömmer om att skapa för dag, så hjälper vi till.

Skriv eller ring oss så berättar vi mer om lediga möjligheter för bröllop hos oss.

Pris: På förfrågan

 

Paket #2

Bröllop: Hyr lokalen "festklädd"

Det här paketet passar dig som vill göra det mesta själv, men som gärna överlåter möblering, dukning, ljud och ljus och projektor till oss, självklart enligt era önskemål. På våra 200 kvadrat finns gott om möjligheter att vara kreativa med hur rummet skapas för att passa era önskemål. Berätta för oss vad ni tänker så hjälper vi er förverkliga platsen efter era drömmar.

Pris: På förfrågan

Paket #3

Bröllop: Hyr lokalen - fixa allt själva

Lokalen går att hyra som den är med sina stora vackra fönster, gamla trägolv och fyra meter i tak. Vi hyr som regel ut lokalen under minst tre dagar för bröllop. Då har du tillgång till våra 200 kvadrat, högtalare, enklare kök med ugn, spis, diskmaskin och kylskåp. Resten av kalaset gör du själv i ordning för.

Pris: På förfrågan

Paket #4

Vigsel: Hyr lokalen för er vigselceremoni

Letar ni efter en unik plats att hålla er vigsel på? Lokalen går att hyra endas för vigsel.

Berätta om era önskemål så ser vi vilka lediga möjligheter som finns för just er att gifta sig här.

Pris: på förfrågan

bottom of page