top of page

Om oss

Josefin var Annikas coach. Ingen av dem hade väl trott att det ett år senare skulle utvecklas till ett gemensamt dreamteam och koncept - Studio Spinneriet.

Visst var det tur att Annika frågade Josefin om hon ville skapa event ihop. Och att Josefin sa JA!

Annika och Josefin aka Studio Spinneriet

Studio Spinneriet är en plats där upplevelser, möten och skapande tar plats. Ett kreativt, vackert och luftigt space där drömmar växer och upplevelser i toppklass produceras.

Annikas och Josefins vision är att fylla studion med människor genom att erbjuda plats foto- och filmproduktion, event och konferenser för både privatpersoner och företag.

Annika har en bakgrund som ledare för en stor grupp ingenjörer på Volvo GTT, och också som entreprenör. Idag jobbar hon bland annat med eventplanering, uthyrning av studion och med matinspiration i egna bolaget En bättre dag.

Josefin har en bakgrund inom kommunikation, reklam, ekonomi och försäljning. Sedan fem år tillbaka jobbar hon som coach, yogalärare och konstnär. Genom egna bolaget Älska Vara Nu tar hon ledare, entreprenörer och bolag från en stressig vardag till kreativ och lönsam kultur - på alla plan - oavsett hur många anställa.

Annika och Josefin är riktigt dream team som hjälper er att utvecklas och lyfta till nästa nivå genom kvalitet och kunskap.

 

På studion kan du boka in dig på föreläsningar, upplevelsekonferenser, företagsyoga eller workshops - kontakta oss så pratar vi mer om vad vi kan skapa tillsammans!

Vill du hyra Studio Spinneriet för produktion - Klicka här

Vill du hyra lokalen för event eller konferens? - Klicka här

Vill du boka in ditt företag på event eller konferens? - Klicka här

Vill du hyra kontorsplats? - Klicka här

MOA_9982_VSCO 3_edited.jpg
"Vi vill att de som kommer till oss ska känna sig som hemma. Genom studion ger vi andra människor utrymme att expandera sina upplevelser genom kreativitet.."

JOSEFIN ANDERSSON

Entreprenören Josefin jobbar som coach för ledare och entreprenörer, som yogalärare och som konstnär. Att omvandla stress och press till kreativitet, engagemang och fantastisk kultur är hennes expertis. Sedan fem år tillbaka driver hon det egna bolaget Älska Vara Nu. Ihop med hennes tidigare bakgrund inom kommunikation, reklam, försäljning och organisationsutveckling gör det henne till en självklar ledare för workshops, konferenser och kurser.

  • LinkedIn
  • Instagram
MOA_0112_VSCO.JPEG

ANNIKA FISCHER

Eventplaneraren, matinspiratören och före detta Volvoledaren ger världen exakt vad den förtjänar när det kommer till att leverera kreativa event och möten i toppklass på Studio Spinneriet. Hennes förmåga att se både detaljer och helhet gör att ni helt kan släppa stressen inför ert event hos oss. Ni behöver bara fokusera på att få hit rätt personer, i rätt tid, på rätt plats och med rätt klädsel.

  • LinkedIn
  • Instagram
MOA_0044_VSCO.JPEG

Kom hit på en kopp kaffe?

Vi vill gärna höra mer om dina tankar om samarbeten, event eller PR. Låt oss träffas över en kopp, så kan vi skapa förståelse kring hur vi kan hjälpa just dig att skapa magi.

bottom of page